Transmisi Line Tower

Kecap model produk saperti kieu:

munara, pylone, torre, munara baja, munara gantung, munara lempeng, munara baja sudut, munara timer rojongan, munara insulator string, munara jalur transmisi

Catetan:

lingkup suplai:

√Desain dina norma ASTM atanapi standar internasional anu sanés

√ diagram Siluet

√ Mémori itungan

√ Gambar rarancang

√ Fabrikasi sareng galvanisasi

√ Ngalukis

√ Tés sampel

√ Tes rutin

√ tés Proto-assembly

√ Uji muatan (NDT-Non Destructive Test)

√ Uji muatan (DT-Destructive Test)

√ instruksi bungkusan internasional

√ Panyimpen gratis di pabrik

√as-diwangun gambar


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

Nyadiakeun pakét suplai jalur transmisi kakuatan, distribusi jeung munara baja gardu, tiang baja, struktur baja, munara telekomunikasi, monopoles, tiang lampu pikeun lampu jalan jeung asesoris pakait, electrification kareta baja pilar, tiang beton. Iwal sertipikat ISO, kami geus dileler rupa-rupa pasar jeung téhnologi certifications kayaning sertipikat las AWS, sertipikat standar ASTM, sertipikat Nch 203 Chile, sertipikat RETIE di Columbia, sarta sertipikat kualitas bahan baku di Kosta Rika, loading test jeung saterusna.

Parameter teknis:

Tipe Spangaluaran munara,Tensiasup munara , Menara Terminal, Menara Jalur Transmisi
Cocog pikeun Distribusi listrik.Jalur transmisi
Wangun Conoid, Multi-piramidal, Columniform, poligonal atanapi kerucut
Bahan Biasana Q345B / A572, kakuatan ngahasilkeun minimum> = 345n / mm2 salaku bahan utama
Q235B / A36, kakuatan ngahasilkeun minimum> = 235n / mm2- salaku bahan bantu.Q420B
Toleransi dimensi +- 2%
Tegangan kakuatan 10 KV ~ 1000KV
Beban Desain di Kg 300 ~ 3000Kg dilarapkeun ka 50cm ti kutub
Nyirian Plat ngaran ngaliwatan rivert atanapi lem, ngukir, emboss sakumaha per sarat customer
Perlakuan permukaan Hot dip galvanized Nuturkeun ASTM A 123, kakuatan poliéster warna, lukisan atawa standar lianna ku klien diperlukeun.
Gabungan kutub Sambungan sambungan slip atanapi sambungan flange
Desain tihang Urang tiasa ngarancang gratis upami Qty seueur, klien kedah nyayogikeun parameter desain.
Standar ISO 9001:2008 CE: EN 1090-1:2009+A1:2011
Panjang per bagian Dina 14m sakali ngabentuk tanpa slip joint
Las las busur submerged, las ganda internal tur éksternal ngajadikeun kelim las geulis dina bentuk
Standar las : AWS ( American Welding Society ) D 1.1
Kandelna 1 mm nepi ka 50 mm
Prosés Produksi Uji bahan baku → Molding → Molding atanapi bending → Welding (longitudinal ) → Verifikasi dimensi → Flange las → Pangeboran liang → Calibration → Deburr → Galvanization atanapi powder coating , lukisan → Recalibration → Thread → Bungkusan
Bungkusan Kutub kami salaku panutup normal ku Mat atanapi jarami bale di luhur jeung handap, atoh ogé bisa nuturkeun ku klien diperlukeun, unggal 40HC atanapi OT bisa loading sabaraha PCS bakal itungan base on klien sabenerna spésifikasi jeung data.

  • saméméhna:
  • Teras: