Tetep Rod Majelis

Tetep Rod Majelis

Hot dip galvanized steel adjustable atawa non-adjustable tetep rod kalawan ruku atawa jangkar turnbuckle tetep rod assembly dipaké dina garis overhead kakuatan sarta proyék garis distribution.

Batang tinggal dingaranan tetep set, éta komponén dipaké pikeun nyambungkeun kawat cicing ka jangkar taneuh.. Aya dua jenis: bow tipe tinggal rod jeung tipe tubular tetep rod. Jenis ruku cicing rod kaasup ruku tetep, tinggal rod, cicing piring, tinggal bidal. Set tubular tetep tiasa disaluyukeun atanapi henteu tiasa disaluyukeun ku cara panon diluhur tina turnbuckle.

Beda antara jinis bow sareng jinis tubular nyaéta strukturna. Tanpa ruku tetep, tipe tubular tetep rod ngawengku turnbuckle na rod panon. Batang tinggal tubular utamana dipaké di Afrika jeung Arab Saudi. The bow tipe tinggal rod loba dipaké di Asia Tenggara,

Kalawan sababaraha taun pangalaman dina nyieun set tetep, LJ tetep rod dipikawanoh lega pikeun durability tinggi na, struktur sturdy, sarta ukuran seragam jeung galvanized.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Tempat Asal: Henan, Cina Ngaran Brand: L / J atawa ngaropéa

Jumlah modél: CH-16/LJ-18/180 jsb Tipe: Tinggal rod bow tipe atawa tipe tubular

Kualitas: Umum, luhur Bahan: beusi matak Malleable / panas dip galvanized baja

Service: OEM Aplikasi: Distribusi kakuatan sarta garis transmisi fittings hardware

Kapasitas suplai

5000 Potongan / Potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: packing standar diékspor atanapi sakumaha per requests Palanggan urang

Pelabuhan: Qingdao, Tianjin, Shanghai jsb

Bahan atah

baja hampang & beusi matak malleable mun BS 309-W24 / 8

Diménsi

M12X1.5m ; M16X1.8M;M16X2.4M;M20X2.4M;M24x24m (disesuaikeun)

Piring

Jeung

Perlakuan permukaan

Hot dip galvanized ka SABS

Tubular

Adjustable / Non Adjustable

Ketebalan Séng

Leuwih ti 86 micron

Bentuk sirah

Sirah pasagi

Aplikasi

Dipaké pikeun konstruksi primér sarta dead-end sarta pikeun overhead guying.

Sampel

Sampel gratis tiasa dikirim ka anjeun iraha waé, waktos waktos sampel: 1-3 dinten.

 

ew

 

Item No.

Diménsi (mm)

UTS(kN)

Beurat (Kg)

A

B

C

D

E

H

L

CH-16

30

16

2000

314

22

350

230

54

5.2

CH-18

35

18

2440

321

25

405

230

65

7.9

CH-20

35

20

2440

325

25

400

230

85

8.8

CH-22

40

22

2500

334

30

400

230

110

20.5

 

Item No.

Gbr No.

Diménsi (mm)

UTS(kN)

Beurat (kg)

L

I

D

d

A

B

C

T

LJ-18/180

1

1800

400

18

12

300

305

98

6

65

1.4

LJ-22/240

1

2400

400

22

14

380

305

110

6

96

17.9

LJ-18/180

2

1800

300

18

12

300

305

98

6

65

13.8

LJ-22/240

2

2400

380

22

14

380

305

110

6

96

17.0


  • saméméhna:
  • Teras: