Pra-Insulated leungeun baju

leungeun baju pre-insulated dirancang pikeun nyambungkeun kabel insulated (kaasup kabel ABC) dina jaringan distribusi hawa. Ieu luyu jeung NFC33-021.

• leungeun baju ieu kalawan sababaraha tegangan;

• Jeung cap na bisa nyegah caina kana tong .It warna béda pikeun ngabedakeun ukuran kabel. Ditandaan ku tipe, ukuran kabel, ukuran paeh, panjang kabel jero jeung jumlah crimping

• Bahan: alloy aluminium


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Modél

Ukuran Kabel (mm2)

Diaméter leungeun baju plastik (mm)

Panjangna (mm)

A

B

C

L

MJPT 16/16

16

16

20

98.5

MJPT 25/25

25

25

20

98.5

MJPT 35/35

35

35

20

98.5

MJPT 50/50

50

50

20

98.5

MJPT 70/70

70

70

20

98.5

MJPT 95/95

95

95

20

98.5

 

Modél

Ukuran Kabel (mm2)

Diaméter leungeun baju plastik (mm)

Panjangna (mm)

A

B

C

L

MJPB 6/16

6

16

16

73.5

MJPB 10/16

10

16

16

73.5

MJPB 16/16

16

16

16

73.5

MJPB 16/25

16

25

16

73.5

MJPB 25/25

25

25

16

73.5

 

Modél

Ukuran Kabel (mm2)

Diaméter leungeun baju plastik (mm)

Panjangna (mm)

A

B

C

L

MJPTN 54.6/54.6

54.6

54.6

20

172.5

MJPTN 54.6/70

54.6

70

20

172.5

MJPTN 70/70

70

70

20

172.5

MJPTN 95/95D

95

95

20

172.5


  • saméméhna:
  • Teras: