Kutub dipasang Single fase CSP trafo

bubuka produksi

Data Téknis Of Full Auto-pelindung Single-fase Kutub dipasang Transformers. Catetan: Diménsi anu kami tawarkeun ngan ukur pikeun rujukan nalika milih jinis desain, dimensi ahir tunduk kana garis produk.

Jenis umum sareng panyalindungan lengkep sareng trafo tipe pilar.

Éta cocog pikeun jaringan listrik tatanén, désa terpencil, dusun dispersive jsb.

Trafo tipe pilar Fase Tunggal gaduh sababaraha parameter, nyayogikeun pesenan khusus upami diperyogikeun.

Lingkup aplikasi Single-fase Kutub dipasang trafo dirancang husus pikeun cahaya jeung kakuatan distrik padumukan jeung wewengkon komérsial.


Rincian produk

Tag produk

atribut produk

Ngaran Brand L/J
Tempat Asal Cina
Kuantitas Pesanan Minimum 1 Susunan
Harga Rundingan
Sarat pamayaran T/T, L/C
Kamampuhan suplai 1000 Set
Waktos pangiriman 30-45 poé
Garansi 1 Taun

Data teknis ngeunaan D9 Series Single Phase Distribusi Transformer

 

Kapasitas dipeunteun

Grup Tegangan (kV)  

Métode Sambungan

Leungitna (kW) No-beban ayeuna Impedansi Beurat (kg) Diménsi Outline (mm) Gauge

 

(L) (W) (H)
(kVA) HV LV   Taya-beban ngamuat % % Mesin Minyak Kasar Diménsi Nangtung Horizontal
5 13.8 0.22 0.24   35 145 4 3.5 50 40 130 530 450 850 400 250
10 13.2   55 260 3.5 65 40 150 560 450 870 400 300
16 11   65 365 3.2 80 40 180 600 450 920 400 300
20 10.5   80 430 3 100 50 205 620 450 940 400 300
30 10 li0 100 625 2.5 115 50 225 700 450 980 400 300
40 li6 125 775 2.5 150 55 270 700 480 970 400 300
50 6.3   150 950 2.3 175 70 310 650 510 1100 400 300
63 6   180 1135 2.1 190 80 340 660 520 1100 400 300
80     200 1400 2 240 100 420 770 630 1120 450 300
100     240 1650 1.9 295 100 490 840 600 1150 450 300
125     285 1950 1.8 370 110 560 890 740 1160 500 400
160     365 2365 1.7 430 130 650 950 790 1170 500 400

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan: bisi kai, wadahna atawa nurutkeun sarat klien urang

Pangiriman: Angkutan Darat sareng Angkutan Samudra


  • saméméhna:
  • Teras: