Pausahaan nyandak sababaraha ukuran pikeun ngamajukeun bisnis énergi anyar pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi

Daya angin nyaéta salah sahiji kakuatan utama énergi anyar. Pesenan baut jangkar angin perusahaan dina taun 2021 ogé parantos ningkat pisan dibandingkeun sareng taun ka tukang. Dina raraga minuhan paménta kantos-ngaronjatkeun pikeun bolts jangkar munara kakuatan angin, sarta pikeun ngajawab rising harga bahan baku Masalah, pausahaan ngadegkeun hiji manajemén biaya jangkar angin kakuatan sarta tim kontrol, fokus dina tilu téma "ningkatkeun kualitas jeung. efisiensi, ningkatkeun sareng ngarobih, sareng inovasi sareng intelegensi". Ngamajukeun pangurangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi.

 

Nyetél mékanisme pikeun nungtut kauntungan tina manajemén anu saé. Tim kontrol biaya ngalaksanakeun kunjungan lapangan ka pabrik bahan baku di Hubei, Hunan sareng tempat-tempat sanés. Ngaliwatan panalungtikan, aranjeunna pinuh ngartos informasi pasar bahan baku pikeun bolts jangkar kakuatan angin jeung gagasan dimekarkeun. Dina waktos anu sami, aranjeunna ngusulkeun yén pameseran kedah angkat ka luar langkung waktos. Ngartos inpormasi pasar sareng nyingkahan fenomena yén perusahaan-perusahaan anu milu panawaran umumna luhur. Upami teu kitu, sanajan tawaran dimeunangkeun ku harga panghandapna, biaya bakal leuwih luhur batan harga pasar. Ngaliwatan hungkul raray-to-beungeut jeung sagala rupa pabrik, harga meuli bahan baku pikeun bolts jangkar kakuatan angin geus nyata ngurangan, sarta sababaraha bahan geus fallen ku 5%.

 

Nyepetkeun transformasi téknologi sareng nungtut kauntungan tina inovasi sareng kreasi. Dihubungkeun sareng departemen téknis, ku cara ningkatkeun tingkat téknis ayeuna, ngaoptimalkeun desain produk, ningkatkeun panggunaan bahan, ngirangan bahan produk unit, sareng ngahontal tujuan ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi.

 

Pikeun ningkatkeun pendapatan sareng ngirangan pengeluaran, urang kedah nyandak kauntungan tina manajemén prosés sareng kontrol. Dipimpin ku Departemen Keuangan, sakabéh prosés produksi diurutkeun ku bengkel produksi, sareng efisiensi produksi sareng biaya unggal prosés dipariksa deui. Ngaliwatan transformasi parabot jeung prosés ulang optimasi, efisiensi produksi ieu laun ningkat jeung biaya anu dikawasa ka tingkat panghandapna. Ngaliwatan runtuyan ukuran, biaya komprehensif bolts jangkar kakuatan angin geus ngurangan ku leuwih ti 8%.

 

Ayeuna, ngaliwatan kontrol komprehensif ngeunaan biaya produksi kakuatan angin jangkar bolts, dina nyanghareupan faktor nguntungkeun tina naékna seukeut panganyarna dina baja, teu ngan boga kauntungan tina pesenan aya geus dilestarikan, tapi ogé daya saing pasar parusahaan geus ningkat. Volume kontrak bisnis énergi anyar perusahaan saprak 2021 Éta parantos ngahontal terobosan énggal sareng janten industri pilar utama perusahaan. Ku nyalin model kontrol komprehensif bisnis énergi anyar pikeun bisnis tradisional parusahaan, éta promotes ngembangkeun ngurangan ongkos bisnis tradisional jeung ningkat efisiensi, kukituna promosi ngembangkeun kualitas luhur parusahaan.


waktos pos: Sep-08-2021