Kargo proyék Henan Equipment Zimbabwe Wangji suksés dikumpulkeun sareng angkat ti palabuhan

Anyar-anyar ieu, sadaya barang fase katilu tina proyék Pembangkit Listrik Wangji di Zimbabwé anu dilakukeun ku Henan Equipment Company suksés dikumpulkeun sareng kaluar tina palabuhan sareng dugi ka situs proyék Wangji dina sababaraha dinten, sakali deui nyumbang kana pangwangunan "Sabuk jeung Jalan".

 

Zimbabwé mangrupikeun mitra koperasi anu penting tina "Inisiatif Beubeur sareng Jalan" Cina kalayan prospek kerjasama anu lega. Proyék Wangji Power Plant Phase III mangrupikeun proyék pangwangunan infrastruktur skala ageung munggaran di Zimbabwe anu diwangun saluyu sareng modél PPP. Proyék ieu aya di daérah anu ngahasilkeun batubara caket Kota Wangji, sakitar 800 kilométer ti Hararesi, ibukota Zimbabwe. Cai mibanda genep unit dipasang. Diwangun dina taun 1980-an sareng gaduh total kapasitas 920 MW. Alatan disrepair, parabot sepuh, jsb Alesanna nyaeta kaluaran sabenerna kirang ti 500 MW. Saatos parantosan proyék, total kapasitas dipasang bakal dilegakeun sababaraha kali, injecting impetus anyar kana padumukan manusa lokal sarta pangwangunan ékonomi.

 

Dina raraga ngalakukeun pakasaban alus dina palaksanaan kontrak, Henan Equipment Company ngadegkeun tim proyék husus pikeun Zimbabwé, ngawengku rupa departemén téhnologi, produksi, jeung pamasaran, sarta ngayakeun rapat tracking kamajuan proyék rutin pikeun mastikeun kinerja proyék. Produksi bengkel aya dina ayunan pinuh, pamariksaan kualitas sacara metodis, skéma pengepakan sababaraha kali ningkat, logistik sareng transportasi ngantosan, sareng tungtungna pangiriman dina jadwal. Unggal prosés sareng tautan ngawujudkeun filosofi bisnis perusahaan "Kualitas Kahiji, Palayanan Agung", sareng nganggo tindakan praktis pikeun nyumbang kana pangwangunan "Beubeur sareng Jalan".

 

Proyék fase katilu Pembangkit Listrik Wangji di Zimbabwé mangrupikeun proyék "kaluar" sanés tina Henan Equipment Company, anu nyuntik dorongan kuat kana pamekaran bisnis luar negeri perusahaan. Reformasi sok aya di jalan, sareng teu aya tungtungna pikeun inovasi. Henan Equipment Co., Ltd. bakal teras-terasan ngalaksanakeun kaahlian dasar, ngalebetkeun puncak karbon sareng nétralitas karbon kana tata perenah sakabéh pangwangunan peradaban ékologis, sareng ngiringan dina ranté industri énergi anu tiasa dianyari dina prosés promosi "Beubeur sareng Jalan", dina photovoltaic, PLTA, kakuatan angin, énergi termal, jsb Pikeun ngembangkeun produk anyar dina widang, nyieun mimiti alus keur awal "14th Plan Lima Taun", sarta nyumbang kana realisasi pangwangunan kualitas luhur.


waktos pos: Sep-08-2021