Henan Equipment Company hasil ngembangkeun solid-state paeh forging clamps gantung

Sababaraha dinten kapengker, Henan Equipment Company hasil ngembangkeun padet padet forging gantung clamp XGD-21 / 60-40, sarta hasil lulus rupa tés. Kasuksésan pamekaran produk ieu nandaan terobosan utama perusahaan dina prosés ngajalin solid-state énggal, sareng ogé ngamungkinkeun perusahaan suksés asup kana jajaran sababaraha industri hardware domestik anu sanggup ngahasilkeun jepitan gantung dina kaayaan padet.

 

Dina taun-taun ayeuna, panawaran pikeun proyék-proyék UHV meryogikeun perusahaan-perusahaan panawaran gaduh kapasitas produksi clamps gantung tempa padet. Pikeun ngembangkeun kabutuhan, perusahaan mutuskeun pikeun ngembangkeun clamps gantung forging solid. Prosés forging paeh solid-state bisa greatly ngaronjatkeun struktur internal jeung sipat mékanis tina bahan alloy aluminium, sarta streamline logam kabentuk sanggeus forging bisa ngaronjatkeun kualitas geometrical produk. Padet padet forging gantung clamp boga ciri kakuatan tinggi, beurat hampang, penampilan geulis tur lalawanan maké kuat. Pabrikan anu sanés dina industri anu sami nganggo 1600-ton atanapi 2500-ton pencét pikeun ngahasilkeun jepitan gantung tempa padet. Naha perusahaan tiasa hasil uji coba-ngahasilkeun pers 1,000-ton nyanghareupan masalah anu ageung dina prosésna.

 

Baé teknis anu tanggung jawab pusat téknologi perusahaan sacara aktip ngatur tanaga téknis anu relevan sareng tanaga terampil pikeun nganalisis sareng nunjukkeun prosés produksi produk, sareng nangtukeun aliran prosés produk dumasar kana karakteristik produk sareng digabungkeun sareng pangalaman damel. Digabungkeun jeung ciri tina pencét 1000-ton aya, rencana design kapang ieu ngaropéa tur dioptimalkeun sababaraha kali. Dina waktos anu sami, rencana produksi uji coba lengkep dirumuskeun. Dina raraga pikeun mastikeun produksi percobaan suksés, anu tanggung jawab puseur téknis dikelompokeun tanaga R&D téknis ngagunakeun modeling tilu diménsi pikeun ngalaksanakeun sababaraha tés simulasi, sarta dikelompokeun technicians workshop keur ngalaksanakeun sababaraha nganalisa jeung panalungtikan dina loka produksi. Dina waktos anu sami, aranjeunna ngarumuskeun sababaraha ukuran téknis darurat sateuacan produksi uji coba. Kalayan usaha sadaya tanaga téknis sareng tanaga terampil perusahaan, rupa-rupa kasusah téknis diatasi, sareng clamp suspensi padet die forging hasil uji coba dina hiji waktos. Saatos tés, padet padet forging gantung clamp XGD-21/60-40 produk pinuh meets indikator kinerja.

 

The padet paeh forging gantung clamp XGD-21 / 60-40 produk hardware anu hasil dimekarkeun. Henteu ngan ukur perusahaan parantos ngadamel terobosan utama dina prosés ngajalin paéh nagara padet, éta ogé perusahaan anu munggaran dina industri hardware anu hasil uji coba-ngahasilkeun pers 1,000 ton, anu bakal ningkatkeun kakuatan téknis perusahaan sareng daya saing pasar. .


waktos pos: Sep-08-2021