Insulasi Piercing Panyambung

Konektor piercing insulasi tiasa dianggo pikeun sadaya jinis konduktor ABC ogé sambungan dina sistem garis jasa, sistem listrik gedong sareng sistem lampu jalan. Insulasi piercing panyambungna bisa gampang dipigawé ku tightening nu bolts maksa huntu nembus insulasi tina garis utama tur ketok garis sakaligus. Stripping insulasi dihindari pikeun duanana garis.

• Jalur utama: kabel aluminium insulated

• Ketok garis: kabel aluminium Insulated atawa kabel tambaga Insulated

• dirancang husus baud sirah geser ngamungkinkeun instalasi efisien dina torsi geser dikawasa nu mastikeun huntu kontak leres tembus konduktor tanpa ngaruksak kakuatan mékanis tina konduktor;

• anjing laut jeung gajih anu dilarapkeun pikeun nyegah Uap ngasupkeun kabel na konektor nu ngajamin kinerja waterproof na korosi alus teuing;

• tutup tungtung napel awak. Taya bagian leupas bisa ragrag kana taneuh salila instalasi

• Standar: EN 50483-4, NFC 33-020, NFC 33-004


Rincian produk

Tag produk

Lembar data teknis

Tipe

Jalur utama (mm2)

Garis ketok (mm2)

Arus Nominal

Jerona Piercing

Torsi tightening

SM1-10

1.5-2.5mm²

1.5-10mm²

75A

1.0-2.0mm

10Nm

SM1-16

16-95mm²

1.5-10mm²

75A

1.0-2.0mm

10Nm

SM2-95

16-95mm²

4-35(50)mm²

132A

2,5-3,5 mm

20Nm

SM3-95

25-95mm²

25-95mm²

214A

1,5-2,0 mm

20Nm

SM4-150

50-150mm²

50-150mm²

316A

1,5-2,5 mm

20Nm

JBC-1

35-70mm²

6-35mm²

20Nm

JBC-2

35-150mm²

35-150mm²

20Nm

JBC-50-240

50-240mm²

50-240mm²

20Nm

 

Modél

Bagian melintang (mm2)

PC6-35

6-35

PC35-70

35-70

PC70-95

70-95

PC95-120

95-120

PC120-185

120-185


  • saméméhna:
  • Teras: