H-kelas insulasi tilu-fase garing-tipe trafo

bubuka produksi

Salaku kinerja tinggi, kaamanan tinggi, polusi bébas garing-tipe trafo, éta cocog pikeun lingkungan kasar dimana aya sarat panyalindungan seuneu tinggi, turun naek beban hébat sarta situs dimana aya najis jeung moisture.For conto: bandara, pembangkit listrik, operasi metalurgi, rumah sakit, puseur balanja wangunan luhur, wewengkon padet dicicingan, industri pétrokimia, stasiun kakuatan nuklir jeung kapal selam nuklir, jsb.


Rincian produk

Tag produk

atribut produk

Ngaran Brand L/J
Tempat Asal Cina
Kuantitas Pesanan Minimum 1 Susunan
Harga Rundingan
Sarat pamayaran T/T, L/C
Kamampuhan suplai 1000 Set
Waktos pangiriman 30-45 poé
Garansi 1 Taun

Kaayaan jasa normal

1) Altitude teu kudu leuwih 1000m: tipe indoor

2) Suhu ambient pangluhurna teu kudu leuwih: + 40 ℃; Rata poean pangluhurna teu kudu leuwih hawa: + 30 ℃

3) Suhu rata taunan pangluhurna henteu kedah langkung ti + 20 ℃, suhu panghandapna henteu kedah handap -5 ℃, Urang tiasa nyayogikeun trafo dioperasikeun dina kaayaan khusus dumasar kana kabutuhan pangguna.

ciri kinerja

1) Dissipation panas alus teuing, hirup termal panjang, kapasitas overload alus, tanpa kapaksa hawa-cooling dina jangka panjang 120% overload na IP45 condition.It bisa beroperasi pikeun lila di beban pinuh.

2) Kinerja résistansi seuneu kaamanan anu luhur pisan, teu aya haseup nalika ngaduruk dina suhu saluhureun 800 ℃.

3) Kapasitas résistansi shock termal pisan tinggi.

4) 100% cai-buktina, alus teuing Uap-buktina.

5) Struktur pungkal unik sareng itungan kakuatan médan ngajadikeun ngaleupaskeun parsial teu mungkin.

6) Leungitna rendah sareng pangaruh hemat energi anu signifikan.

7) Bahan insulasi sareng konduktor tambaga tiasa gampang dibongkar sareng didaur ulang saatos umur jasa. Ku alatan éta, polusi moal lumangsung.

Parameter téknis utama insulasi kelas H tilu fase trafo tipe garing

Kapasitas dipeunteun (KVA)

Kombinasi tegangan (KV)

Nyambungkeun dikelompokeun

Leungitna henteu aya beban (W)

Beban-leungitna (W)(120oC)

Beban-leungitna (W)(75oC)

impedansi sirkuit pondok (%)

No-beban ayeuna (%)

Kelas Yawp (Db)

IP00 (henteu kerak)

IP20 (IP23)

Tegangan luhur tungtung sambungan (mm)

sambungan tegangan low (mm)

tegangan luhur (KV)

Ngetok(%)

Tegangan rendah (KV)

Panjangna (mm)

Lebar (mm)

Jangkungna (mm)

Gauge (mm)

beurat kotor (kg)

Panjangna (mm)

Lebar (mm)

Jangkungna (mm)

beurat kotor (kg)

100

6
6.3
10

±5
± 2×2,5

0.4

Yyn0 atanapi Dyn11

405

2165

1765

4

2.0

40

1000

520

1030

400

720

1300

1000

1400

980

M10

(a)40×4

125

480

2590

2115

1.8

42

1000

520

1050

400

800

1300

1000

1400

1060

M10

(a)40×4

160

560

3100

2530

1.8

42

1050

670

1080

550

880

1500

1100

1400

1100

M10

(a)40×4

200

655

3970

3240

1.6

42

1070

670

1150

550

900

1500

1100

1600

1120

M10

(a)40×1

250

760

4675

3815

1.6

43

1100

670

1200

550

1070

1500

1100

1600

1300

M10

(a)40×6

315

880

5610

4575

1.1

45

1130

780

1220

500 × 660

1200

1500

1250

1600

1450

M10

(a)40×6

400

1040

6630

5410

1.4

45

1170

780

1290

660

1350

1500

1250

1600

1600

M10

(b)60×6

500

1200

7945

6480

1.4

45

1220

780

1355

660

1570

1700

1250

1800

1800

M10

(b)60×6

630

1400

9265

7560

1.3

45

1300

780

1380

660

1700

1700

1250

1800

1950

M10

(c)80×8

630

1345

9775

7975

1.3

45

1380

780

1250

660

1680

1700

1250

1800

1930

M10

(c)80×8

800

1695

11560

9430

1.3

46

1450

940

1295

680 × 820

2050

1900

1500

1800

2340

M10

(c)80×8

1000

1985

13345

10885

1.1

46

1470

940

1380

680 × 820

2310

1900

1500

1800

2600

M10

(d)100×10

1250

2385

15640

12760

6

1.1

47

1570

940

1515

820

2790

1900

1500

2000

3100

M10

(d)100×10

1600

2735

18105

14770

1.1

48

1660

940

1650

820 × 1070

3500

1900

1500

2000

3830

M10

(e)120×10

2000

3320

21250

17335

1.0

48

1710

1090

1750

820 × 1070

4200

2100

1650

2000

4600

M10

(d)120×12

2500

4000

24735

20180

1.0

49

1750

1190

1815

820 × 1070

4725

2100

1650

2000

5200

M10

(d)120×12

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan: bisi kai, wadahna atawa nurutkeun sarat klien urang

Pangiriman: Angkutan Darat sareng Angkutan Samudra


  • saméméhna:
  • Teras: