Kabel lug sareng konektor

Cable Lugs dipaké pikeun nyambungkeun konduktor ketok ka alat-alat listrik (trafo, circuit breaker, pegatkeun saklar jsb) atawa kana témbok bushing gardu induk. Panyambungna ogé dipaké pikeun nyambungkeun konduktor ketok T-konektor. Konduktor kalebet jinis compressive sareng bolted, duanana jinis gaduh sudut 0 °, 30 ° sareng 90 ° kalayan arah konduktor ketok.

1.Bahan: Al-99.5%

2. perlakuan Surface: caang


Rincian produk

Tag produk

Parameter teknis:

Tipe

Diménsi (mm)

L

d

B

Φ

DL 16-6

70

5.8

16

6.5

DL 16-8

70

5.8

16

8.5

DL 25-8

75

7.2

17.5

8.5

DL 35-8

85

8.5

20

8.5

DL 35-10

85

8.5

20

10.5

DL 50-10

90

9.7

23

10.5

DL 70-12

100

11.5

26

12.5

DL 95-12

110

13.5

28

12.5

DL 120-14

120

15

31

14.5

DL 150-14

125

16.5

35

14.5

DL 150-16

125

16.5

35

17

DL 185-16

133

18.5

37.5

17

DL 240-16

140

21

40

17

DL 300-18

160

23.5

44.5

18.5

DL 300-20

160

23.5

44.5

21

1.Korma padet ngaleungitkeun ingress Uap.

2.The tong anu kimia diperlakukeun pikeun ngurangan résistansi kontak sarta korosi refilled kalawan sanyawa jointing

3. Gesekan dilas

Tipe

Diménsi (mm)

L

d

B

Φ

DTL 10-6

62

4.8

13.5

6.5

DTL 16-8

70

5.8

16

8.5

DTL 25-8

75

7.2

17.5

8.5

DTL 35-10

85

8.5

20

10.5

DTL 50-10

90

9.7

23

10.5

DTL 70-12

102

11.5

26

12.5

DTL 95-12

112

13.5

28

12.5

DTL 120-14

120

15

31

14.5

DTL 150-14

125

16.5

35

14.5

DTL 185-16

133

18.5

37.5

17

DTL 240-16

140

21

40

17

DTL 300-18

160

23.5

44.5

18.5

DTL 400-20

170

27

50

21

DTL 500-20

225

29

60

21


  • saméméhna:
  • Teras: