Tentang Kami

Powerchina Henan Electric Power Equipment Co., Ltd.

logo-a
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. nyaéta anak perusahaan tina Power Construction Cooperation of China(POWERCHINA)
  • Pangwangunan produk sareng produksi jasa palanggan Profesional Rojongan Téknis Gudang dipercaya sareng logistik Saatos Dijual
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. ngawengku wewengkon 84000 méter pasagi diadegkeun dina 1958
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. ngagaduhan langkung ti 426 karyawan, kalebet langkung ti 128 insinyur sareng teknisi.

Sajarah urang

POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. ngawengku wewengkon 84000 méter pasagi diadegkeun dina 1958 dina ngaran Asosiasi Industri Beusi Luohe, salila periode ieu, ngaran pausahaan robah sababaraha kali saperti kieu: Asosiasi Industri Beusi Luohe di 1965, Luohe Electric Equipment Bahan Pabrik di 1971, sarta ieu ditempatkeun di handapeun administrasi Electric Power Industri Biro of Henan di 1976, Henan Electric Equipment Bahan Company di 2010 jeung pengawasan Nagara Grid Kerjasama Cina, sanggeus reorganisasi, jadi cabangna pausahaan. of Power Construction Cooperation of China(POWERCHINA) dina Séptémber 2011. Dina 2018, nami perusahaan parantos robih janten POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 426 karyawan, kalebet langkung ti 128 insinyur. sarta technicians, sarta asset tetep na ngahontal leuwih ti 100 juta Yuan.

Jasa Kami

sp (2)

Kami nyayogikeun jasa di handap ieu:

sp (6)

Pangwangunan produk sareng produksi

sp (4)

layanan palanggan profésional

sp (8)

Bantosan Téknis

sp (5)

gudang dipercaya jeung logistik

sp (3)

Jasa saatos-jualan & komitmen jaminan

Panalungtikan sarta Pangwangunan urang

Kami anggota Komite Standardisasi garis Overhead Nasional jeung Cina Electric dewan Power Equipment Komite Standardisasi, Ilubiung dina rumusan DL / T 764-2014 DL / T 1343-2014 DL / T284-2012 jeung standar profésional séjén, Dina waktos anu sareng , mantuan State Grid Corporation of Cina pikeun ngarumuskeun standar desain umum 1000kV jeung 800kV transmisi jeung garis distribusi fittings.

Kami ogé mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara, pusat téknologi perusahaan propinsi, pusat Panaliti ngeunaan téknologi rékayasa peralatan listrik hemat Energi Henan, perusahaan pilot inovatif Propinsi Henan, sareng perusahaan kauntungan intelektual Kota Luohe.