110kv Power trafo

bubuka produksi

110KV minyak immersed on-beban régulasi trafo kakuatan boga runtuyan parobahan badag dina bahan, teknis jeung konstruksi jeung karakter ukuran leutik, beurat hampang, efisiensi tinggi jeung leungitna lemah sareng noise low, operasi stabil nu motong handap angka nu gede ngarupakeun leungitna ti GRID énergi sareng ngaminimalkeun biaya operasi, ningkatkeun kauntungan ékonomi industri. Hal ieu dipaké dina pembangkit listrik, gardu trafo, badag-ukuran jeung pabrik kimia jeung sajabana

Produkna dumasar kana standar Nasional sareng IEC.


Rincian produk

Tag produk

atribut produk

Ngaran Brand L/J
Tempat Asal Cina
Kuantitas Pesanan Minimum 1 Susunan
Harga Rundingan
Sarat pamayaran T/T, L/C
Kamampuhan suplai 1000 Set
Waktos pangiriman 30-45 poé
Garansi 1 Taun

Kaayaan Lingkungan

Pamasangan: outdoor

Suhu ambient: -30 ℃ - + 40 ℃

Luhurna: 1000m

Kalembaban relatif: 90% (25 ℃)

Parameter Téknis

Kapasitas dipeunteun
(KVA)
Kombinasi tegangan
sareng rentang ketok
(KV)
Grup vektor runtuyan S9 runtuyan S10 Taya-beban
ayeuna
(%)
Sirkuit pondok
Impedansi
(%)
HV LV No-beban leungitna Beban leungitna No-beban leungitna Beban leungitna
6300 110+/-2*2,5%
121+/-2*2,5%
6.3
6.6
10.5
11
Ynd11 9.3 36 8.4 34 0.77 10.5
8000 11.2 45 10.1 43 0.77
10000 13.2 53 11.9 50 0.72
12500 15.6 63 14.0 60 0.72
16000 18.8 77 17.0 73 0.67
20000 22.0 93 19.8 88 0.67
25000 26.0 110 23.4 105 0.62
31500 30.8 133 27.7 126 0.60
40000 36.8 156 33.1 148 0.56
50000 44.0 194 39.6 184 0.52
63000 52.0 234 46.8 222 0.48
75000 13.8
15.75
18
20
59.0 278 53.1 264 0.42 12-14
90000 68.0 320 61.2 304 0.38
120000 84.8 397 76.3 377 0.34
150000 100.2 472 90.2 448 0.30
180000 112.5 532 101.3 505 0.25

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan: bisi kai, wadahna atawa nurutkeun sarat klien urang

Pangiriman: Angkutan Darat sareng Angkutan Samudra


  • saméméhna:
  • Teras: