Naha Milih Kami?

POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. ngawengku wewengkon 84000 méter pasagi diadegkeun dina 1958 dina ngaran Asosiasi Industri Beusi Luohe, salila periode ieu, ngaran pausahaan robah sababaraha kali saperti kieu: Asosiasi Industri Beusi Luohe di 1965, Luohe Electric Equipment Bahan Pabrik di 1971, sarta ieu disimpen dina administrasi Electric Power Industri Biro of Henan di 1976, Henan Electric Equipment Bahan ..

  • ab

Stabilitas produk sareng jasa kualitas!

Kami salah sahiji produser pangbadagna

produk diulas

Kami parantos ngalaksanakeun proyék.

Pariksa proyék kami.

Keunggulan Kami

  • Quality pre-sale and after-sales service,contact 24

    Palayanan Kualitas

    Kualitas pra-diobral sareng jasa saatos penjualan, kontak 24

  • All kinds of steel products

    Beunghar dina Ragam

    Sadaya jinis produk baja

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Gancang

    Anjeun tiasa nampi produk dina 30 dinten